11th Mar2013

Per què l’esport està més valorat que l’art?

by Sebastia Amengual Obrador 4tB

A n’aquest article vull expressar la meva opinió del tema com a músic i esper que vosaltres compartiu la vostra.

A la nostra societat, pareix que l’esport ho és tot, els joves d’élit poden tenir horaris adaptats, instituts especials,  rebre beques, etc.  En canvi al món de l’art t’has de cercar la vida com puguis, tens el mateix horari que tothom, les mateixes hores (més totes les hores de clase casi tots els horobaixes i les hores d’estudi diàries), cap privilegi. Sembla que pel fet de que fas esport ja estas “mimat” pel govern. No he trobat dades oficials comparatives del nombre de beques esportives i artístiques, pel poc que he trobat les diferències eren bastant distants.

Hi ha amics que quan els comentes que troben sobre el tema et diues que “estudiar música no serveix per res”, “és fàcil no pareix massa complicat”. Després pero, aquests són els que duen tot el dia la música posada a les oïdes i no podrien viure sense ella, però en canvi si tu ets “el pringat” que cada dia va a clase després de tot el dematí d’institut, no serveix per res.

Jo crec que si el govern repartís millor alomillor l’art també seria un punt fort del país com ho és ara l’esport.

No creis que tot hauria d’estar un poc més ben repartit?

saaax

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *