12th gen.2013

Maltrato animal… PORQUE?

by Christian Espinosa Peris 4ºA

El año pasado vi por las noticias que una adolescente  se divertía tirando a 6 inofensivos cachorros hacia el río.

Bien, una persona que trata así a los animales que casi no tendrían ni los 5 días de vida no es persona. A ver si a ella le gustaría que namás nacer alguien se pro posara a tirarla al río. Organizaciones como PETA, también pusieron a sus activistas en alerta y miles de personas manifestaron repudio al

”Verdaderamente el hombre es el rey de las bestias, pues su brutalidad sobrepasa a la de

aquellas. Vivimos por la muerte de otros ¡Todos somos cementerios!” (Leonardo Da Vinci).

cachorro triste

Aquí os dejo el video…

http://www.youtube.com/watchv=Hv7oDEsJnHU&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DHv7oDEsJnHU&has_verified=1

4 Responses to “Maltrato animal… PORQUE?”

 • Maria Martín Estarellas

  Esta muy bien esto , pero la misma pregunta se pudede hacer a ¿Por qué al maltrato de mujeres ? ¿Por qué al maltrato de niños? , estas preguntas para mi parecer són mucho más importantes que esta en la sociedad que actualmente vivímos

  • Christian Espinosa Peris

   Ya lose pero queria remarcar esta porque una mujer niño o hobre puede defenderse cosa que estos pobres animales no pueden

 • Lena Llompart i Frau

  Què vol dir que són més importants? Vol dir que per això hem de deixar de preocupar-nos dels maltractaments perpetus i legals de que són víctima els animals? Realment, és un argument sòlid dir que “hi ha altres problemes més importants” quan es tracta tan sols de visualitzar una realitat? Només es demana una legislació més estricta i una conscienciació de la gent sobre les tortures d’aquells éssers que sempre hem relegat a segon pla, per menys importants. Si defensam els animals, ningú passarà més gana i ningú no perdrà més la feina. Són temes a part.

  Que jo sàpiga no hi ha un màxim de lleis, i menys encara crec que s’hagin de limitar les idees que formam a la nostra consciència, puix que és en això que es basa la nostra condició d’humans, en ser capaços de desenvolupar idees. Francament, no crec que li molestin a ningú un, i mil, articles sobre el patiment que cada un de nosaltres consent en sistemes nerviosos que són capaços de sentir una potada, la manca d’aliment, com se’ls arrebassa la pell, com se’ls crema a poc a poc cada part del seu cos, com se’ls tallen brutalment els becs i com també se’ls obliga a atacar-se un contra l’altre. I ho senten tant com ho sentiríem nosaltres.

  Sí, se’n mereixen més d’un d’article; es mereixen que actuem com ells no poden fer-ho. Estan sota el nostre poder i poden patir tots els nostres abusos, per cruels que siguin. Sí, hem de fer qualque cosa i ho hem de fer perquè som persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *