14th gen.2013

Llei Wert

by Aina Casasnovas Bauza (4t A)

“Wert diu que el català tindrà la mateixa forma d’avaluació que les assignatures troncals.”

l'escola en catalàAquest reforma educativa no s’hauria d’aprovar. La llengua de la nostra comunitat eutònoma és el català i s’ha de seguir parlant i estudiant ja que no només és una llengüa, sino que també és cultura i la cultura no s’ha de perdre. El català, si deixa de ser una assignatura obligatòria s’arribarà a extingir, perquè com que ja no és obligatoria per treballar la gent deixarà de donar-li importància.

Contra aquesta reforma, una gran part de la societat ha sortit al carrer per manifestar-se i s’ha encarregat de recollir firmes i entregar-les a la Generalitat. Això hauria de bastar perquè Wert no l’aprovés, però per moltes manifestacions i recollides de firmes que fassem, Wert no escolta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *