19th març2013

Per alguna cosa es diuen doblers negres

by Albert Pomar Bota

corrupció

El blanqueig de capitals, cada vegada és més freqüent veure-ho reflectit en els polítics, i no m’estranya en absolut, han d’omplir les seves vides mediocres i buides cometent actes delictius per així sentir-se superiors als altres. Podent allotjar-se en hotels de màxim luxe i viatjant en avions privats i cotxes blindats d’alta gamma, amb el seu xofer i escorta corresponent, mentre que milers de persones són desnonades, gràcies a ells. Això sense comptar els sous vitalicis, les propines d’algun “amiguet”, pel seu silenci, els seus comptes en paradisos fiscals ….

De cada vegada hi ha més nombre de polítics, que cometen aquests robatoris. Però el pitjor d’això és que la gran majoria d’aquests polítics, per així dir-ho, surten il · lesos de les penes que els haurien imputar. Però clar, tenint contactes dins del sistema judicial, fent “regalets” o simplement per la seva jerarquia ho aconsegueixen.

Jo reitero, que no s’hi ha dret que aquests pocavergonyes ens robin, es riguin de nosaltres i es creen superiors. Jo també podria ser polític i emportar-me calerons a Suècia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *