19th març2013

La violència en el futbol.

by Victor Tugores Gutierrez

En l’actualitat, el futbol és un dels esports més practicats. I en ser l’esport més popular mou una gran massa de persones. Aquesta massa de persones, a cause de la rivalitat entre els diferents equips, els porta a manifestar-se amb una enorme violència. Com en alguns casos: trencant el mobiliari de l’estadi, fins i tot agredint els esportistes, àrbitres, etc.

A causa d’aquestes formes tan violentes, ja no es va a l’estadi amb la mateixa il·lusió sinó que es va amb cert temor. En diverses situacions com aquestes, han arribat a morir persones per aixafament, o patit ferides greus, de bengales o cremades per la crema de seients de l’estadi.

No només existeix la violència entre els aficionats a aquest esport, sinó també entre els propis jugadors. Com quan es agredeixen els uns als altres donant-se puntades, colzades, empentes, fins i tot amb violència verbal.

A causa del no saber afrontar el futbol com el propi joc que és. A conseqüència de la rivalitat dels equips que s’enfronten i del no saber perdre.

Pense que el futbol, com qualsevol altre esport hauria de servir per unir les diferents cultures, per saber-nos respectar i gaudir del que és el futbol o l’esport en general.  Tant de bo que aquest costum tan violent fos a tots els esports.

 

Víctor Tugores Gutiérrez.

4t ESO C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *