19th març2013

No puc fer els deures, no puc!

by Amanda Fuentes Serrano

homer simpson amanda

Avui en dia els nins o les nines de l’edat que sigui jo tenc present a nins de entre 5 a 13 anys que diuen que no poden fer els deures per que son molt dificils i només hi ha que colorear cada part de la cara del color que possa als deures, i encara es queixen, qué farem? idò jo crec que tendriem que fer-lis veure qualque cosa, no simplement dir-lis que si no aprenen mai sabran res i faran dibuixos sempre, però els animen mes encara a no fer res, tenim que dir-lis que els facin i ja està, tens que fer els deures i ja, no li donis explicacions, no fa falta, no és una persona que el vagi a entendre igualment.

Avui dia tant el s nins, com els adults i ja ni parlem de les persones majors, ultimament som molt molt mandrossos, i això no es bon expemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *