20th abr.2013

Tots els animals són iguals?

by Maria De Lluc Iglesias Franco (4rt A)

”Són tots els animals iguals? N’hi ha millors d’altres? Ens semblen millors aquells animals que humanitzem i es semblen a nosaltres, com els gossos, moixos o simis?”

 

Referent a n’aquesta qüestió jo pens que si , tots els animals són iguals.

 

Tots els animals són iguals pel fet de que tots són éssers vius . Encara que si els comparam ens pareixen molt més ”animals” un que és gran que medeix 2 metres que un que medeix 2 centímetres  , i jo crec que ens hauríem de conscienciar d’aquest fet .Perque està clar que a la resposta d’aquesta pregunta tots o quasi tots contestaríem que tots els animals són iguals , però la nostra consciencia sempre pensarà que una balena és molt més animal i ens fa molta més pena que li fassin mal que a una formiga.

 

A la pregunta  d’adalt de : ” N’hi ha millors d’altres?” Jo crec que segons com ho mirem podem dir que si que n’hi de millors o que no. Si els comparam entre tots els animals està clar que no n’hi ha de millors ni de pitjors , si que en pot haver més grans o petits però això no vol dir que siguin millors ,encara que habitualment es confongui . Però jo crec que si que entre ells pensen que n’hi ha de millors o de pitjors , per exemple , en una manada de lleons sempre hi ha un ”cap ” que és el qui domina als altres lleons , en aquest sentit si que hi hauria un superior , no millor , però superior als altres en la manera de organitzar-se entre ells.

770px-Amur_Leopard_Panthera_pardus_orientalis_Facing_Forward_1761px

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *