26th abr.2013

És justificable experimentar amb animals per salvar vides humanes?

by Alba Bibiloni 4a

Per començar dir que per mi els animals i els humans no som iguals, per mi els humans som superiors, perquè tenim més intel·ligència que la majoria dels animals, i per tant més recursos. Per això jo trobo que sí que es justificable provar medicaments amb animals. Però hi ha exepcions, on no s’hauria d’utilitzar animals, com quan és un medicament per curar un simple mal de cap o un costipat, en aquest cas ho haurien de provar amb persones, perquè el més probable es que no sigui mortal, no es el mateix un medicament per curar sida que una per curar un costipat, son més forts o més fluixos, per tant les medicines més fluixes poden utilitzarles amb persones voluntàries a fer-ho. Però tornant a les medicines més “importants” ho trobo justificable experimentar amb animals perquè gracies a això s’hauran salvat millons de vides.

A més el poder experimentar amb animals a fet que la medicina s’hagi desenvolupat molt. En el passat va ajudar a decobrir moltes noves medicines que varen salvar vides i encara en l’actualitat es necesita experimentar amb animals i seguir salvant algunes vides.

Igualment també es podria utilitzar als animals quan es necessari, és a dir, quan no hi ha ningu disposat a provar els medicaments, però no hi sol haver tanta gent disposada a això, a més a més la majoria ho fan per doblers i si haguessin de pagar a cada persona, serien molts doblers…

images

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *