19th abr.2013

És justificable experimentar amb animals per salvar humans?

by Aina Aguilo Ferriol (4ºA)

He estat pensant si es justificable experimentar amb animals per a salvar vides humanes,  i la veritat es que mai havia canviat tant d’opinió sobre un mateix tema, ja que el primer que he pensat ha estat que per desgràcia és un mal necessari, ja que si els humans necessitem d’aquests medicaments per sobreviure no hi ha cap altre mètode que es pugui utilitzar.

Però després de pensar això, me n’he adonat de l’egoisme amb que pensam els humans, i de lo molt que ens creiem superiors sobre altres espècies pel simple fet de que no parlin ni es comuniquin de la mateixa forma que nosaltres.

La meva conclusió final, és que no es just perjudicar una vida per salvar-ne una altra. Al cap i a la fi nosaltres també som animals.

Experimentaríem també amb humans per salvar vides d’animals?

eitcaaa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *