19th Abr2013

CONFLICTE ÈTIC 4: Estem a favor dels drets dels animals però mengem cada dia productes d’animals que han estat maltractats.

by Maria Inés Perelló Simón 4A

Crec que menjar carn és molt important per a la dieta de les persones. Però sabem realment com han estat tractats els animals que ens menjem? La majoria dels animal que menjam son torturats i despres la carn sol ser sotmesa a hormones. Crec que no es necessari maltractar a un animal per ser sacrificat. Un animal te dret a viure però que els humans ens els menjem també es llei de vida. Però hi ha dinstintes maneres de sacrificar un animal.

http://www.youtube.com/watch?v=JIdqKtC7kcE

Aquest video es realment cruel i dur, però es la realitat. Crec que no es necessari el sofriment de l’animal. Al cap i a la fi hi ha estudis que diuen que quan un animal mor ”estresat” arriba un punt que de consumir tants d’aliments d’animals en aquest estat que podem arribar a caure nosaltres en depresió. O també com vam comentar a classe, que els nins d’avui en dia consumim tanta carn hormonada que cada cops els joves son mes alts i més grans formats.

http://www.youtube.com/watch?v=LtCY_De0sQ8

I tu que prefereixes?

Al cap i a la fi la carn es la mateixa i l’animal també. Mereixen una mort i viure dignament, perque no dic que deixem de menjar carn perque finalment es necessaria, igual que en la selva, bosc, mar, etc… els animals es devoren uns als altres, però en el nostres cas nosaltres podem fer que els animals morin sense sofriment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *