19th abr.2013

CONFLICTE ÈTIC 4: Estem a favor dels drets dels animals però mengem cada dia productes d’animals que han estat maltractats.

by Paula Sanchez Cano 4t A

Gairebé la majoria de la població mundial consumeix carn i altres productes animals en la seva alimentació. Per la gent que considera que els animals són inferiors als humans i, que per tant podem fer amb ells el que vulguem, no els suposa cap problema. Però la gent que des d’un principi reconeix que els animals tenen drets, ja siguin els mateixos que les persones o uns específics per a ells, o al igual que si creuen que com per ser superiors els hem de cuidar, i en la seva alimentació introdueix productes aliments s’estan contradient totalment.

Tots tenim clar que aquests animals han sofrit maltractaments abans de ser matats per al consum, per tant en cas de que tenguin drets, no s’estan tenint en compte. No crec que a ningú li agradàs que li tallassin alguna part del seu cos per ser menjada per qualcuna altra persona. Idò per què sí permetem que als animals els puguin matar o maltractar? És clarament una contradicció.

Aquesta gent que es contradiu i realment està d’acord amb que els animals tenen drets haurien de fer un pensament, i bé reduir el consum d’aquests productes ja que les xifres de consumició de carn és molt elevada o bé simplement deixar de consumir-los.  Està clar que no és un pas fàcil, s’han de cercar substituts d’aliments que contenguin els mateixos nutrients i proteïnes per no tenir mancances però poc a poc es pot aconseguir. Jo personalment som partidària d’aquesta darrera opció.

Cows are milked by machine at a milking station in a dairy farm in Ho

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *