12th gen.2013

Violència de gènere.

by Joan Payeras Morey( 4ºA Llompart)

Les dates que tenim sobre la violència de genere a Espanya son escandaloses, ja que domes al tercer trimestre de l’any 2012 s’han donat 33.814 caso,aquesta data es increïble a un país com aquest.

 Jo crec que les persones que fan aquest tipus de coses no haurien de tornar a sortir de la presó en la seva vida. Una altre data escandalosa, es que a Espanya en un sol dia 367 persones posen denuncies sobre aquest cas. Jo personalment trob que totes les dones que poden sofrir aquestes agressions haurien de telefonar al telefon 016, encara que moltes no ho fan per por del que pot passar després. Però es molt millor denunciar uns fets tan forts com aquests ja que així la justícia farà el possible perquè l’agressor sigui castigat, encara que a vegades no es bastant els càstigs que se’ls posa.violencia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *