18th abr.2013

Són tots els animals iguals?

by Catalina Ruiz Pons 4t A

images

M’agradaria  començar dient que aquest tema és molt complex perquè el món dels animals tot i així amb l’evolució de les investigacions és encara un món molt desconegut per a les persones, ja que, no crec  que nosaltres podrem saber mai segur quin és el més intel·ligent o quins sentiments poden arribar a tenir els animals, i com a animals cal aclarir que no parlo simplement del ca o del moix sinó de fins i tot de la formiga que nosaltres trepitgem sense adonar-nos-en.  Amb aquest argument no m’agradaria donar a entendre que perquè mai ho poguem arribar a saber es puguin tractar els animals com nosaltres volguem ja que són éssers vius i igual que sempre ens sap greu que es tallin els arbres o que la gent arranqui les flors no hem de permetre que els animals sofreixin.

 

La meva reflexió parla sobre la igualtat entre animals. Sí, tots sabem que els cans i els moixos són els animals de companyia més freqüents però no per això vol dir que perquè més a prop siguin de nosaltres arribin a ser més intel·ligents o millors. Per confirmar-ho m’agradaria que penséssiu amb que faria un ca ficat dins una selva, no hi hauria ningú que li donés el menjar ni que el rentés simplement s’hauria de cercar sa vida. Amb això vull donar a entendre que a lo millor els animals més humanitzats poden  parèixer ser més intel·ligents únicament perquè nosaltres els hem ajudat a ser-ho i en canvi un lleó o una zebra són igual d’intel·ligents que els altres, ja que, sense cap tipus d’ajuda són capaços de sobreviure.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *