20th Jun2013

La llibertat,de Amanda y Bairon 4rtD

by Bairon Marcevidez Aguilera

Tots tenim dret a la llibertat,però no la tenim,per que per exemple una persona té la llibertat de matat quan vulgui,però té conseqüències,con que l’afiquin a la pressó o acabar  amb la llibertat de l’altre matant-lo.

Per a una persona,llevar-li la llibertat és com llevar-li la seva vida,però també depén com es miri,perquè aquest que a matat es lliure tant de fer-ho com de no voler estar-hi a la pressor, però tot va al voltant de les lleis i no compta el que ell vulgui perquè n’hi ha lleis i les lleis compten mes a la llibertat d’una persona.

Veim injust que un famós pagui condena per matar de dos anys perquè pot pagar una fiança i si el fa qualqú de nosaltres paga deu o més anys de condena perquè no te doblers.

La conclusió que treim és que la llibertat de les persones està bé però sense abusar.Tens drets i llibertat però tenint en compte el que està be i el que està malament,perquè tot el que ara fas per el teu compte,te conseqüencies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *