12th gen.2013

Maltracte animal

by Maria Inés Perelló Simón 4A

Moltes vegades es pensa que les persones que defensen els animals, són persones sentimentals i sense fonaments que defensen als seus gatets i gossets i que no pensen en el sofriment humà.
La defensa dels animals es basa en un principi de tolerància i respecte cap a la vida tant humana com no humana.En el cas del Maltractament Animal és més difícil actuar pel fet que els animals no poden expressar d’una manera entenedora per al comú dels humans, no tenen veu, per la qual cosa es fa necessari interpretar el seu sofriment i protegir-los. Ser la veu dels sense veu.

Algunes persones plantegen que un animal no hauria de tenir drets ja que no té ús de raó i per tant no els podrà defensar. Però aixo no significa que es pugui maltractar a un animal, son essers vius i tenen dret a viure.

Video  <— Fes click aquí

I recorda que abans de comprarte o acollir un animal, l’has de cuidar i assumir la responsabilitat que duu, perque el que no es pot fer es tenir-lo lligat durant tot el dia o dins una gàbia, sense menjar o sense aigua. Per aixo recorda que si no vols un animal, no te perque estar sofrint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *